Bestellen

Het lespakket Mediavaardig bestaat uit twee games en een lesfilm waarmee basisschoolleerlingen spelenderwijs hun informatievaardigheden oefenen.

Om de games in de klas te spelen heeft u per game een aparte lestas nodig. In de lestas zit een groot deel van de materialen die de leerlingen nodig hebben om de opdrachten uit te voeren. Daarnaast hebt u een licentie nodig om de games te spelen. De games en de lesfilm zijn als pakket te bestellen, maar ook apart. Alle Mediavaardig-producten worden verkocht via de webshop van Spelpartnershop.

Lestassen

De lestassen zijn helaas niet meer leverbaar omdat de boeken uit het lespakket uit de handel genomen zijn. Bestaande klanten kunnen nog wel tancodes bijbestellen voor de games.

lestas mediavaardig mediawijsheid lespakket

Tancodes voor bibliotheken en licenties voor scholen

Voor bibliotheken en scholen zijn verschillende bestelprocedures.

Voor bibliotheken, serviceorganisaties en mediacoaches zijn tancodes beschikbaar.
Games: één TAN-code geeft recht op één spelsessie van drie uur, dat is ruim voldoende om een spel één keer met een klas te spelen of om een lesfilm te bekijken. Een TAN-code staat voor 1 spelsessie ongeacht welk spel: zo kan u van tevoren extra codes inkopen, ook als u niet nog weet welke groepen u gaat krijgen en welke games u wilt spelen. De TAN-codes zijn te koop op Spelpartnershop.nl. Na invoering van een TAN-code op Mediavaardig.nl/inloggen kunt u een spelsessie starten met een klas.

Film: met één TAN-code kunnen alle hoofdstukken van één lesfilm bekeken worden. De sessie verloopt 48 uur nadat de laatste van de vier hoofdstukken is bekeken (ongeacht of dit klassikaal of ter voorbereiding gebeurt). De code is geldig tot 3 uur nadat het laatste filmpje bekeken is.

De Tancodes worden verkocht via Spelpartnershop.

Prijzen / staffel tancodes/spelsessies

Het is mogelijk om één TAN-code aan te schaffen, maar daarnaast zijn er ook voordeelpakketten beschikbaar. Hiermee kunnen serviceorganisaties en bibliotheken besparen op de kosten per spelsessie wanneer ze meerdere codes tegelijk aanschaffen.

Scholen kunnen een licentie per game en per film kopen die geldig is gedurende het schooljaar 2016/17. De kosten hiervoor bedragen voor de game €25,- incl. BTW (€20,66 excl. BTW) per licentie per school. De licentie wordt gekoppeld aan het Brin-nummer van de school.

De kosten voor de film bedragen €12,- incl. BTW (€9,92 excl. BTW).
Wilt u de lessen uitvoeren in alle groepen? U krijgt dan €5,- korting op het gehele pakket: u betaalt voor de licenties slechts €55,- incl. BTW (€45,45 excl. BTW).

Licenties voor de games en lesfilm zijn ook los te bestellen:

Bestel hier een licentie voor de Chocoladevloot bij Spelpartnershop*.

Bestel hier een licentie voor ‘Red de Plancius’ bij Spelpartnershop*.

Bestel hier een licentie voor de lesfilm bij Spelpartnershop*.

 

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
spelpartnershop mediavaardig

BewarenBewaren

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes