Over Mediavaardig

Mediavaardig is een samenwerkingsverband van partijen die zich bezighouden met mediawijsheid in het onderwijs; Biblionet Groningen, Groninger Forum, Reglobe en Spelpartners .

 

biblionet groningen

De Groningse bibliotheken werken samen in Stichting Biblionet Groningen. Biblionet Groningen geeft in opdracht van 22 Groningse gemeenten en de provincie Groningen zo goed en efficiënt mogelijk uitvoering aan de publieke taak van het bibliotheekwerk.
Lees meer over Biblionet Groningen

 

groninger forum logo
In 2017 opent het Groninger Forum de deuren voor het publiek. Deze opening markeert het einde van een spraakmakende stedenbouwkundige ingreep in de Groninger binnenstad. Hierbij werd de oostzijde van de Grote markt aangepakt, een nieuw stadsplein en het Forum gerealiseerd. Het Groninger Forum brengt een nieuw, eigentijds concept voor cultureel vermaak. Het is dé plek voor informatie, inspiratie, plezier en ontmoeting voor een breed publiek van alle leeftijden.
Bezoek de website van het Groninger Forum

 

spelpartners

Spelpartners ontwikkelt en produceert educatieve materialen, trainingsspellen en games voor onderwijs, zorg en bedrijfsleven.
Bezoek de website van Spelpartners

 

ReGlobe

ReGlobe ontwikkelt web-based platformen, apps en games. We zoeken naar oplossingen die iedereen zelfstandig kan gebruiken en zijn actief betrokken in de zorg, het onderwijs en de regionale media.
Bezoek de website van ReGlobe

 

spelpartnershop mediavaardig

Spelpartnershop verkoopt educatieve materialen en trainingen voor het onderwijs en communicatiematerialen voor cliënten in de zorg, jeugdzorg en mensen met een (licht-) verstandelijke beperking.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes